Rengashotelli

Senotecin rengashotelli!

Haluamme tarjota sinulle huolettomuutta ja turvaa vuoden ympäri.
Rengashotellipalvelumme mahdollistaa renkaiden turvallisen säilytyksen ja ammattitaitoisen huollon, jotta autosi pysyy tiellä luotettavasti ja turvallisesti.

Rengashotellipalvelumme kattavat:

Turvallinen Säilytys: Renkaasi säilytetään meillä turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Voit luottaa siihen, että renkaasi ovat kunnossa ja valmiina seuraavaa kautta varten.

Vakuutetut Renkaat: Renkaasi ovat vakuutettuina koko säilytysajan. Näin voit olla varma, että renkaasi ovat suojattuina odottaessansa seuraavaa käyttökautta.

Kuntotarkastus: Jokaisen renkaan kunto tarkastetaan huolellisesti ennen säilytykseen ottoa ja niiden ottoa pois säilytyksestä. Tämä varmistaa, että renkaasi ovat turvalliset ja toimintakuntoiset jokaisella käyttökerralla.

Vanhojen Renkaiden Säilytys: Tarjoamme mahdollisuuden säilyttää vanhat renkaasi samalla kun vaihdata kesä- tai talvirenkaita. Näin sinun ei tarvitse huolehtia ylimääräisestä tilasta kotona tai renkaiden turvallisesta säilytyksestä.

Rengashotellipalvelumme on suunniteltu helpottamaan elämääsi ja varmistamaan, että autosi renkaat ovat aina kunnossa ja valmiina tielle. Ota yhteyttä ja varaa paikkasi Rengashotellistamme jo tänään!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita