Auton pintakäsittelyt

Auton pinnoitus ja muut pintakäsittelyt | Nokia ja lähialueet

Tarjoamme auton maalipinnan käsittelyt kaikille automerkeille hallillamme Nokialla.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Maalipinnan vahaukset
  • Maalipinnan kiillotukset
  • Keraamiset pinnoitukset
  • Lasipintakäsittelyt ja maalipinnan kestopinnoitus (Stardust) 

Lisäksi teemme kaikki pesut auton ulko- ja sisäpuolelle. Kiiltävä ja hyvin hoidettu auton maalipinta paitsi näyttää hyvältä, antaa myös autolle suojaa hylkimällä vettä ja likaa tehokkaasti. Soita ja kysy lisää, tai poikkea käymään tiloissamme Nokian Yrittäjäkadulla!

Ota yhteyttä ›

Auton maalipinnan keraaminen pinnoitus

Keraaminen pinnoite antaa autollesi korkean kiillon ja kestävän suojan! Keraaminen pinnoite hylkii vettä ja suojaa auton maalipintaa lialta. Pinnoitettua autoa ei tarvitse vahata ja myös puhtaanapito on helpompaa. Vaihtoehdoistamme löytyy Stardust PCS 2 (kestävyys 18-24kk) sekä Stardust PCS 5 (kestävyys 48-60kk) -pinnoitteet.

Katso video keraamisesta pinnoituksesta täältä »

Lasipintakäsittely ja maalipintakäsittely (Stardust) 

Stardust PCS Glass-lasipintakäsittely tehdään auton laseille, kun halutaan parantaa näkyvyyttä, ja sitä kautta myös ajoturvallisuutta. Käsitellyt lasit hylkivät vettä ja likaa ja vähentävät pyyhkimistarvetta.

Stardust-maalipintakäsittely muodostaa auton maalipinnalle suojaavan pinnan likaa, vettä, lunta ja jäätä vastaan. Stardust-kestopinnoitus auttaa auton puhtaanapidossa ja tekee pinnasta juuri vahatun näköisen!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita