Sulje Ikkuna
Sulje Ikkuna

Ulko- ja sisäpinnat

Auton ulkopinnan käsittelyt

Kiilto

Hoidamme myös autosi maali- ja lasipintojen käsittelyt, sekä kaikki pesut sisältä ja ulkoa.

MAALIPINNOILLE:

- GOOZE PAINT- kestopinnoite antaa maalipinnalle vahausta huomattavasti kestävämmän suojan ja kestää huomattavasti kestovahausta pidempään. Käsittelylle saa kolmen vuoden kestotakuun, jos auto käy vain käsinpesussa.

- Kaikkein kestävin ja näyttävin pinnoite maalipintaan on KERAAMINEN GOOZE PAINT PRO- pinnoite. Se on kaikkein kestävin pinnoite maalipinnoille ja kestää liuottimia ja mekaanistakin kulutusta kaikkein parhaiten. Käsittely on ns. pysyvä, eli ei lähde kuin kulumalla pois. Käsittelylle annetaan myös kolmen vuoden takuu, mutta kestää varmasti huomattavan paljon pidempäänkin.

 

LASIPINNOILLE:

- GOOZE GLASS lasipintakäsittelyllä saadaan kaikki lasit erittäin hyvin vettä ja likaa hylkiviksi. Käytännössä käsittely poistaa pyyhkijöiden tarpeen maantieajossa, myöskin jään ja lumen poisto helpottuu todella paljon ja helpottaa olennaisesti auton puhtaanapitoa.

Näin GOOZE GLASS- lasipintakäsittely toimii sateessa, vaikka auto on paikallaan!!

 

Palveluistamme löytyvät myös:

  • Auton käsinpesut. Henkilöauton pesu vain 25€ (pesemme aina myös ovenvälit ja jalkatilojen kumimatot) HUOM! Suojatuille autoille erikoishinnat!!
  • Käsin tehtävät vahaukset
  • Maalipinnan kiillotukset
  • Kiveniskemien korjaukset
  • Sisätilojen pesut ja puhdistukset
  • Ajovalojen tummentumien poistot

AutoIN


Ajanmukaiset toimitilat sekä modernit laitteet takaavat laadun ja onnistuneen lopputuloksen. Käytämme vain parhaita, laadukkaimpia tuotteita.

 

gooze
Katso tästä lisää Gooze- käsittelyistä!

Copyright Riksudesign.net 2012