Sulje Ikkuna
Sulje Ikkuna

Ruosteenpoisto

Monipuolista ruosteenpoistoa Torbo erikoispuhalluslaitteisto

Jos autossa havaitaan pesun jälkeen ruostetta, se poistetaan meillä paikan päällä. Yleisimmin käytetty menetelmä on hiekkapuhallus, märkänä tai kuivana. Hiekkapuhaltaminen tapahtuu tähän käyttötarkoitukseen soveltuvalla laitteella, jolla ei aiheuteta vaurioita ohuisiin pelteihin tai muihin autossa oleviin herkkiin kohteisiin kuten jarruputkiin, sähköjohtoihin, polttoaineputkiin jne. Tarpeelliset kohdat myös suojataan ennen hiekkapuhallusta vaurioiden välttämiseksi.

Käytettävissämme on normaalin hiekkapuhalluslaitteen lisäksi vapaasti siirreltävä TORBO- erikoispuhalluslaitteisto, jolla saadaan erikoisemmatkin kohteet varmasti käsiteltyä asianmukaisesti.

Hiekkapuhalluksen lisäksi on myös muita mekaanisia sekä kemiallisia menetelmiä, joilla ruostetta saadaan poistettua. Näiden menetelmien valinta tehdään aina tapauskohtaisesti, sen mukaan mikä parhaiten kyseiseen kohteeseen soveltuu.

Ruosteenpoiston jälkeen suoritetaan näiden kohtien pohjamaalaus ruosteenestopohjamaalilla ja sen jälkeen vasta tehdään varsinainen ruosteenestokäsittely.

Huolella tehdyn ruosteenpoiston jälkeen ruosteenestokäsittelyn lopputuloksesta tulee hyvä ja kestävä.

Nämä erikoistyöt sovitaan aina tapauskohtaisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa ja työllemme annamme luonnollisesti myös takuun.

Teemme ruosteenpoistoa sekä erikoispuhallustyötä tarvittaessa myös muuhun kalustoon tai rakenteisiin jne. Kysy lisää meiltä, mikäli tarvitset hellävaraista ruosteenpoistoa missä tahansa kohteessa.

Copyright Riksudesign.net 2012